Pressemeddelse angående GF og ny bestyrelse

Pressemeddelelse – 29. april 2015
Liberal Alliance Frederiksberg - bestyrelse - 2015
Medlemsfremgang og formandsskifte hos Liberal Alliance Frederiksberg
Liberal Alliances lokale afdeling på Frederiksberg har netop afholdt generalforsamling i Bülowshallen, hvor mere end fyrre medlemmer mødte op. Det største fremmøde i foreningens relativt korte historie.
Generalforsamlingen bød både på en nyhed om medlemsfremgang, et formandsskifte og en politisk status ved rådmand og folketingskandidat Laura Lindahl.
Vækst i antallet af medlemmer
Foreningens formand gennem det seneste 1,5 år Kristian Leer indledte sin beretning på generalforsamlingen med at konstatere, at det høje lokale aktivitetsniveau kombineret med LA’s fremgang på landsplan havde medført en markant stigning i antallet af medlemmer.
I foråret 2014 havde Liberal Alliance Frederiksberg 161 medlemmer, og det tal var i år vokset til 180, hvilket svarer til en stigning på lige over 10%.
Ny formand tror på endnu flere medlemmer
Da Kristian Leer til sommer flytter til Valby, så skulle forsamlingen vælge en ny formand, og der faldt valget enstemmigt på Lars Berg Andersen.
I efteråret var han barselsvikar for Laura Lindahl i kommunalbestyrelsen, og nu har han fået mere blod på tanden:
På Frederiksberg har vi en stor opgave i forhold til at trække det politiske flertal på rådhuset i en mere liberal retning. Derfor er det vigtigt, at vi har en stærk lokal LA-platform på Frederiksberg, og det arbejde vil jeg meget gerne bidrage til.
Lars Berg Andersen fortsætter:
Vi har oplevet en rigtig fin medlemsudvikling, men vi skal turde være endnu mere ambitiøse. Derfor er det mit mål, at vi når over 200 medlemmer i løbet af 2015. Med en valgkamp forude og en masse gode lokale arrangementer i støbeskeen, så er jeg sikker på, at det kan lade sig gøre. Dermed vil vi blive en af de største LA-foreninger på landsplan overhovedet.
Laura Lindahl er klar til valget
Generalforsamlingen blev afrundet af Laura Lindahl, der gav en update på den politiske situation på Frederiksberg Rådhus, hvor især de nye regler for brugen af brændeovne har været på dagsordenen.
Derudover fortalte Laura Lindahl, at hun var mere end klar til at føre valgkamp, når de mange valgrygter bliver til virkelighed.
Statsministeren kan bare trykke på knappen. Plakater og pjecer er for længst blevet trykt og leveret, og vi har allerede taget hul på en lang række debatarrangementer på uddannelsesinstitutionerne. Liberal Alliance står i øjeblikket til et bedre valg end sidst, og dermed er der gode chancer for, at jeg kan opnå valg til Folketinget.

Bestyrelsen i LA Frederiksberg består det kommende år af:
Lars Berg Andersen (formand)
Lars Friis Farsøe (næstformand)
Lars Bosse Steffensen (kasserer)
Sascha Hauvn
Henrik Murmann
Troels B. Jensen
Kim Spliid
Kim Bretting
David Bertelsen
Kontaktoplysninger:
Formand for LA Frederiksberg – Lars Berg Andersen: 20 33 63 62/ lars.berg.andersen@liberalalliance.dk
Folketingskandidat & rådmand – Laura Lindahl: 2992 7711 / laura@lauralindahl.dk

9 Replies to “Pressemeddelse angående GF og ny bestyrelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *